Hozzávalók: 10-12 főre Elkészítési idő: 60 perc kb. 2000 ft
A tésztához:
A tésztához:
- 2 csomag gesztenyemassza
- 30 dkg darált,háztartási keksz
- 1 rumaroma
- 25 dkg margarin
- 40 dkg babapiskóta
A krémhez:
- 8 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg margarin
A tetejére:
- fél liter növényi habtejszín
- reszelt csoki
Elkészítés:
- A tésztához valókat jól összekavarjuk. Egy nagy gáztepsit kivajazunk. Darált keksszel megszórjuk. Belenyomkodjuk a masszás.
- A krémhez a 8 dl tejbe a két csomag vaníliás pudingport megfőzzük. Ha kihűlt 15 dkg margarint és 15 dkg porcukrot hozzákavarunk.
- Megkenjük a tésztát a krém felével.
- Kis tejbe teszünk rumaromát vagy fekete kávét és 1 csomag vaníliás cukrot. Beleforgatjuk a babapiskótát,rárakosgatjuk a krémre,majd rá a krém másik fele.
- Tetejére fél liter tejszínből kemény habot verünk és rásimítjuk. Díszítsük reszelt csokival.
Jó étvágyat hozzá! :)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése