2015. július 24., péntek

Almás piskóta

Hozzávalók:


6 tojás
6 dkg cukor
7 evőkanál liszt
3 evőkanál víz
20 dkg alma

Elkészítés: Tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük,majd a lisztet-és ha túl sűrű,a vizet is-hozzáadjuk. Az almát meghámozzuk,vékony szeletekre vágjuk és a tésztamasszához adjuk,végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe vagy formába töltjük és előmelegített sütőben közepes lánggal (180°C;lég keveréses sütőben 165°C) kb. 15 perc alatt megsütjük.

Elkészítési idő: 35 perc

Jó étvágyat hozzá! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése