2015. december 19., szombat

Harcsatekercs

Hozzávalók:    Elkészítési idő: 60 perc


  • 80 dkg harcsafilé
  • 20 dkg erdélyi szalonna
  • 15 dkg trappista sajt 
  • 4 dkg zsír
  • 2 ek curryopor
  • 1 póréhagyma

Elkészítés:

  1. A harcsafilét felszeleteljük,és kissé kiverjük.Sóval és curryporral megszórjuk,mindegyikre egy vékony sajtszelet valamint egy póréhagymarudat rakunk.
  2. A halat felgöngyöljük,az egészet a szalonnaszeletbe tekerjük,és hústűvel összetűzzük.A tekercseket a cserépedénybe tesszük.
  3. Kevés vizet öntünk a tál aljára.Lefedjük és 40 percig sütjük.Ezután a fedőt levesszük,és aaddig sütjük,amíg a szalonna pirosra sül.
Jó étvágyat hozzá! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése