Hozzávalók: Elkészítési idő: 60 perc
- 80 dkg harcsafilé
- 20 dkg erdélyi szalonna
- 15 dkg trappista sajt
- só
- 4 dkg zsír
- 2 ek curryopor
- 1 póréhagyma
Elkészítés:
- A harcsafilét felszeleteljük,és kissé kiverjük.Sóval és curryporral megszórjuk,mindegyikre egy vékony sajtszelet valamint egy póréhagymarudat rakunk.
- A halat felgöngyöljük,az egészet a szalonnaszeletbe tekerjük,és hústűvel összetűzzük.A tekercseket a cserépedénybe tesszük.
- Kevés vizet öntünk a tál aljára.Lefedjük és 40 percig sütjük.Ezután a fedőt levesszük,és aaddig sütjük,amíg a szalonna pirosra sül.
Jó étvágyat hozzá! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése