2015. december 19., szombat

Fokhagymás rostélyos

Hozzávalók:                 Elkészítési idő: 55 perc  

  • 70 dkg rostélyos
  • 1 kg burgonya
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 pohár sör
  • 1 dl olaj
Elkészítés: 
  1. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és mindkét oldalát lisztbe mártva olajban elősütjük. A fokhagymát lereszeljük, az olajban kissé megpirítjuk, majd ráöntjük a sört. 
  2. A tálba lerakjuk a hússzeleteket, rátesszük a hasábra vágott burgonyát, rálocsoljuk a sörös fokhagymás pecsenyelevet, és megsózzuk. Lefedjük az edényt és 40 percre a sütőbe tesszük. 
Jó étvágyat hozzá! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése